Budakeszi, Székely u. 19-21.
+ 36 30 949 6222

Munkatársaink

Budai Mónika

A fenntartó szervezet (EQM Kft.) képviselője, kereskedelmi és minőségirányítási szakközgazdász, tanúsítványos családi napközi vezető. A 03-CSN/256/14 regisztrációs számú Tanúsítványt 2009. június 7-én kapta meg, a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány Felnőttképző Intézményében letett sikeres vizsgát követően. 3 gyermekes anyuka.
Mint az a Bevezető gondolatok alatt már megfogalmaztuk, nagyon fontos volt a személyes indíttatás a családi (napközi) bölcsőde életre hívásánál. Mind a személyes tapasztalatok, mind a kezdeti, szakember(ek) mellett eltöltött évek alatt szerzett tudás és megszilárdult attitűd, hozzájárult a további elhivatott és sikeres munkához.

Makkos Barbara

Gondozó. Családi Bölcsőde vezető helyettes. Tanítói diplomával rendelkező pedagógus, tanúsítványos családi napközi vezető. A 03-CSN/13-169/9 regisztrációs számú Tanúsítványt 2016. június 29-én kapta meg a Csodacsalád Egyesületnél letett sikeres vizsgát követően. Kétgyermekes anyuka. 2010. augusztusa óta alkalmi gondozóként van jelen a Szivárványház életében. 2016. március 1-től már alkalmazotti jogviszonyban látja el a gondozói feladatokat. Barbara személyisége, az évek alatt összegyűlt szakmai tapasztalatai, a folyamatos tanulás, fejlődés iránti igénye, motiváltsága, ideálissá teszik munkaköre hosszú távú betöltésére.